rólunk

Megalapozott-ban 2001, alkotó (Kína) TECH CO., Ltd., lesz az egyik a vezető High-tech vállalatok, amelyek integrált RD, előállítása és forgalmazása fizetési, készpénz fizetés és online fizetési modulban. Tanúsított ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer hitelesítési 2002-ben, teremtő lett a Shenzhen Hi-tech vállalkozás, 2003-ban. Tisztelt országos Hi-tech vállalat 2008-ban teremtő rangsorolják, mint 500 Shenzhen legjobb közepes méretű vállalat 2009-ben.

Az első cég, aki önállóan fejlesztett ki a beágyazott olvasó és a kártya adagoló alkotó a vezető a kártya fizetési modul ipar, valamint készpénzes fizetési modul, szintén advancer online fizetési ipar kellő megszerezni a leg--bb haladó core technológia.

A a folyamatosan tanulmányi és kutatási, alkotó már kifejlesztett hét sorozat-ból gyönyörű és innovatív termékek: kártyaolvasó nyilvános Telecom, terminál, motoros olvasó önkiszolgáló terminálon, 3 in 1 motoros olvasó, kiállító gép, adagoló, stb online fizetési modul tankol, mi megszülettek egy szabadalmi találmány, tizenöt segédprogram modell szabadalmak, öt EMV tanúsítvány, CE megfelelőségi, több szoftver szerzői és gyártási engedély stb. ALKOTÓ nyerte a népszerűség termékek szavahihetőség, figyelemre méltó teljesítmény és elfogadható áron, a termékeket dicsérték a pénzügyek, telekommunikáció, pertrochemical ipar, adó gép, kiskereskedelmi, biztosítás, szállítás és szórakoztató alkalmazások területén alkalmazott widly. Teremtő wins átfogó tiszteletére az ügyfelek által a gyors, kiváló szolgáltatás.

CREATOR folyamatosan halad, irányítási rendszer korszerűsítése, áramlást szabványosításra, intenzívebbé építészet. Alapján Kína és ment felé világ, alkotó kíván folyamatosan haladjanak előre és kreatív, létrehozásáról, a grand kutatására az ügyfelekkel, Maxim a kölcsönös érték, és továbbítja az ipar jobb.