Kiállítás

RF-kártya olvasó: halászhajók RFID technológia alkalmazása

Innovációs RFID technológia alkalmazása a Kína tengerparti területeket a hajó fedélzeti, elektronikus vízum kezelése, a be- és kitárolt Hong Kong, elektromos és elektronikus üzleti igényeinek a bűnüldöző szervek, a kezelés, halászati statisztikai halászhajók alapvető megvalósítása jelentős eredményeket hozott, tovább a halászati hajó biztonsági ellenőrzésének Informationization kezelése, tudományos alapot biztosít a jövőbeni alakulását, a halászatra vonatkozó szabványok és fontos hivatkozási. Minden támaszkodik RFID és RF-kártya olvasó.
Több halászati part menti városok Kínában, főként a családi műhelyek, külön egy szabályozó intézkedések, a halászhajók és a tengeri halászati erőforrások védelme, a hátrányos helyzetű hatékony összehangolásának hiánya. A rádiófrekvenciás azonosítási technológiát támogató Kína megkezdte hogy halászhajók irányításának megerősítésére, sokan kezdenek telepíteni a hajók, és a port beállítások RF kártyaolvasó RFID-címkék.
A RFID technológia eléréséhez-kapcsolat ellenőrzése, a halászati jelentősen javítja a hatékonyságot, a bűnüldözési tisztviselők. A projekt megvalósításával is közvetlenül segítik elő az RFID technológia és RF memóriakártya-olvasó az érintett terület kapcsolat, ipar lánc formában versenyképességének előmozdítására, hatékonyan támogassa az RFID technológia alkalmazása a tengeri halászat fejlesztéséhez.