Kiállítás

RFID olvasó: információkezelés Archívum

Rádiófrekvenciás technológiát alkalmazzák a nagy sűrűségű területeken, így teljes mértékben automatizált raktárok előnyei és RFID olvasó előnyeit, intelligens Fájlkezelés megvalósítása a raktári automatizálás a információkezelés Archívum be az automatizálási könyvtár műveletek, a levéltár forgalomba hatékonyságának javítása fontos szerepet játszanak. Automatizált raktárakban a különböző iparágakban otthon és külföldön bőségesen igazolták, automata raktári használata is hatalmas társadalmi és gazdasági előnyeit.
Intelligens irányítási információ Archívum megvalósítása. Napi Archívum store a lekérdezés, kölcsön, visszatér, biztonság és más különleges üzleti Archívum dinamikus kezelése forgalomba, a rendszer RFID olvasó, mint a fuvarozó a tájékoztatást a mozgalom minden Archívum minden szempontból az adatok gyűjtésére és ellenőrzésére, a fájl helyett a hagyományos papír munkafolyamat üzleti folyamat automatizálás. Fájlkezelés továbbfejlesztett általános üzleti menedzsment képességek, csökken a hiba arány, adatok megosztása, kezelése hatékonyságának javítása, irányításának egyszerűsítése, csökkenti a munka intenzitásában, iratkezelési biztosít egy hatékonyabb, kényelmesebb vezetés, javuljon a szolgáltatás színvonala, hogy fokozza a kezelésére szolgáló erősségét.
Az aktuális RFID olvasó alkalmazás nagy sűrűségű archive értelmes rendszer segítségével, kevés tapasztalatot, rádiófrekvenciás technológia-val nagy sűrűségű intelligencia levéltár az elmélet és a gyakorlat a nagy sűrűségű készült hasznos feltárása levéltári, mind az elmélet, vagy a gyakorlatban, intelligens tárolásához levéltár egy ugrásra.