Kiállítás

RFID olvasó: magas biztonság a legfontosabb

RFID-címkék csak olyan magas, mint a biztonság, az RFID olvasó-hoz olvas ez biztonságát. Más szóval speciális RFID címkék csak a 64 bites titkosítási algoritmus tag kártyaolvasóval, vagy mikor egy host támogatja a 64 bites titkosítási algoritmus is hasznos.
Az RFID-címkék, jelenleg az RFID kártyaolvasó, a piacon a legtöbb támogatja csak a minimális biztonsági szint, és a régebbi titkosítási algoritmust és kulcs hosszát az túl rövid, ami őket nagyon könnyen eltörik. Nagyobb biztonság új memóriakártya-olvasó támogatja a fejlettebb titkosítási algoritmusoknak, és is támogat egy egyszerű titkosítási algoritmus. Is lehetővé teszi, hogy jelszóval védett, és a RFID tag választható titkosítási algoritmus a területen több titkosításának engedélyezése.
Ahogy a közmondás mondja, a változás az állandó. Biztonsági és RFID alkalmazások is. Titkosítási algoritmusok a folyamatosan frissített és javított, a kulcs, növekvő hosszú és erős. Mert RFID olyan kialakulóban lévő technológia, és az RFID-címkéket vonás készlet várhatóan továbbra is idővel változó ellátási lánc követelményeinek teljesítéséhez.
Mikor RFID címkék és az RFID-olvasók megválasztása meg kell emlékezni, hogy néhány olvasó csak frissíthetők manuálisan módosítja a hardver, a készülék. Képzeld el, ha Ön akar-hoz küld a karbantartó személyzet, minden bejárat az épület bontási, és frissíteni minden olvasó, fogyasztó, gyártó az ellátási lánc minden lépését, eltávolítása és frissítése az olvasók ezer, lenne egy nagyon kellemetlen dolog. Rugalmasság is a legfontosabb jellemzője az RFID-rendszerek. Új RFID olvasó egyszerűen feltölt egy új firmware Feljavít részére minden berendezés a hálózaton keresztül a hálózat.
RFID olvasó támogat Internet firmware frissítést is lehetővé teszi, hogy több olvasó egy távoli helyen hálózati frissítés.