RFID kártyaolvasó: Sport vészhelyzetek

Mikor vannak a nagy eseményeket, amikor az esemény lesz a stadionban. De ember gyűlt össze, vészhelyzet esetén a hogyan kell kezelni ezt? Tudjuk használni az RFID olvasó technológia, stadionok, hatékony válságkezelési program.
Stadion tartalmazó RFID címkék RFID-berendezés, kihelyezett személyzet és a kézi RFID eszközök, ha nincs vészhelyzet, vezetők kommunikálni a stadion underground irányít központ segítségével egy vezeték nélküli rendszer, jelentés a természet és az esemény helye.
Az esemény bekövetkeztekor, az usher a gombra az eseményhez. Aktív RFID-címke berendezéssel majd küld annak egyedi azonosító kódot, valamint a kéréssel, hogy válassza ki a szolgáltatás 13 hozzáférési pontok a egy újabb keletű. Szoftver azonosító címkék, adatok átvitele a szoftver rendszer, amely akkor fog címke azonosító szám felel meg a helyét és a természet, a hívás és a hozzáférési pont, ez az információ megjelenik egy nagy számítógép-képernyő irányító központ.
RFID szoftver is nyújthat stadion vezetői, üzleti elemzés, úgy, hogy fel tudja mérni, hogyan reagálnak, és oldja meg a események. Ők is előtt a számítógép képernyőjén a valós időben, hogy ha a személyzet megérkeztek az oldalon.