RFID olvasó: Repülőtéri azonosító rendszer segítségével

RFID olvasók az életedben, hogy jobb felismeri annak fontosságát, hogy az életedben az RFID-technológia széles körű alkalmazása. RFID-technológia, kombinálva a repülőtéri azonosító rendszer, mi lenne a nem várt hatások?
Auto-clearance ellenőrző rendszer kombinációja rádiófrekvenciás azonosítás és biometrikus belépés és kilépés a két tudományos és technológiai lehetőségek utas. Utasok vámkezelés időpontjában, a rendszer akarat elfog a látogatók biometrikus adatokat, mint egy arckép, és tárolja az olvasási utas Csorba útleveleket, mint a digitális arckép a tulajdonos ugyanabban az időben.
Auto-clearance ellenőrzési rendszer és a bevándorlási hatóságok korábban archivált fotók hordozója, mint a jobb, győződjön meg arról, a végső, az utasok és a Csorba útlevéllel is ugyanaz, és drámaian rövidít-a bevándorlási engedély szükséges időt.
Előtt a légi utas információs rendszerek épül fel a légi utasok után a regisztráció akkor fejeződik be, a valós idejű repülési utasok ugyanabban a személyes adatokat, mint a nevek, születési dátum és más közlekedési, hogy a bevándorlók a rendeltetési ország biztonsági felülvizsgálatok, a vizsgálatokat végző tisztviselők járat érkezését elvégzésére, a mester gyanús utasok vagy kevésbé népszerű objektumok annak érdekében, hogy megakadályozzák a gáton, hogy engedetlen elemek.
RFID azonosítás technológia alkalmazása a repülőtér, repülőtéri ellenőrzési kényelmesebb és hatékonyabb, a hatékonyság és a kényelem javítására utazóknak.