Fejlett Smart kártyaolvasó Gyártó-készítő

A China International Self Service, Kiosk és Vending Show 2018 a Shanghai New International Expo Központban kerül megrendezésre 2018. április 26-28. Között. A kiállítás bemutatta a különböző termékeket, beleértve az önkiszolgáló terminálokat és megoldásokat, az átfogó árusító rendszereket, a kioszkokat, a valutaazonosító rendszereket , önkiszolgáló nyomtatási berendezések, mobil fizetési végberendezések, intelligens kártyaolvasók , automatákhoz kapcsolódó tartozékok és szolgáltatások stb.

Advanced smart card reader manufacturer-Creator

Meghívták a Teremtőt, hogy vegyen részt a kiállításon. Miért hívta meg a Teremtőt? Milyen üzlet a Teremtő?

Advanced smart card reader manufacturer-Creator

2001-ben alakult, CREATOR (Kína) TECH CO., LTD lesz az egyik vezető hi-tech vállalatok, amelyek integrált RD, gyártása és forgalmazása kártyás fizetés, készpénzes fizetés és online fizetési modul. A CREATOR 2002-ben hitelesített ISO9001 minőségbiztosítási rendszerének hitelességét 2003-ban a Shenzhen hi-tech vállalkozásává vált. Tiszteletre méltó nemzeti hi-tech vállalkozás 2008-ban, a 2009-ben Shenzhen TOP 500 közepes méretű vállalkozásának egyikének.


A CREATOR az első olyan cég, amely függetlenül kifejlesztette a beágyazott kártyaolvasó és kártyaadagoló céget, a kártyás fizetési modulok piacvezetője, valamint a készpénz-fizetési modul, valamint az online fizetési ágazat fejlesztője.


A folyamatosan végzett kutatás és kutatás során a Creator kifejlesztette hét széria kiváló és innovatív termékeket: kártyaolvasó az állami távközléshez, üzemanyagtöltő terminál, motorizált olvasó önkiszolgáló terminálhoz, 3 in 1 motoros olvasó, kártya kiadó gép, adagoló, online fizetési modul stb., kaptunk egy szabadalmat a találmányhoz, tizenöt segédmodell szabadalommal, öt EMV tanúsítvánnyal, CE megfelelőséggel, több szoftveres szerzői joggal és gyártási engedéllyel. A CREATOR elnyerte a termékek megbízhatóságát, figyelemre méltó teljesítményét és kedvező árát, a pénzügyi, telekommunikációs, pertrokémiai ipar, adógép, kiskereskedelem, biztosítás, közlekedés és szórakoztatás területén alkalmazzák. A Teremtő az ügyfelek teljes körű becsületét nyerte el gyors, kiváló szolgáltatása révén.


A CREATOR folyamatosan halad az irányítási rendszer korszerűsítésével, az áramlás szabványosításával, az építészet intenzifikálásával. Kínára alapozva és a világ felé haladva a CREATOR folyamatosan előre halad és kreatív marad, létrehozza a nagyszerű kilátást az ügyfelekkel, maximalizálja a kölcsönös értéket, és továbbfejleszti az iparágat.