Hogyan tud az érintetlen kártyaolvasó előnye a független vállalkozásnak?

Az Ön vállalkozása sok eladást hajt végre 30 font alatt? Van elfoglalt ideje és hosszú sorban állási ideje? Az érintés nélküli kártyaolvasó lehet a válasz a problémáidra!

2016-ban kiderült, hogy az átlagos brit fogyasztó kevesebb, mint 5 fontot szállít készpénzben, inkább kártyákra és mobileszközökre támaszkodva. Az érintkezés nélküli fizetések egyre gyakoribbak, az Egyesült Királyságban kibocsátott kontaktus nélküli kártyák száma elérte a 110 millió forintot 2017 júniusában.

A "tap és go" fizetési stílus a fogyasztók második természete, és ez a kapcsolat nélküli elfogadás várhatóan növekedni fog. 2021-re a kapcsolat nélküli technológia használata várhatóan 300% -kal fog növekedni, és a kiskereskedelmi kártyákat nem fogadó kiskereskedők elmaradnak.

Kiderült, hogy a kártyás fizetéseket elfogadó vállalkozások több eladást kapnak. A kiskereskedők rámutattak, hogy az értékesítés 30% -kal nőtt, köszönhetően a kapcsolat nélküli fizetéseknek a kapcsolat nélküli kártyaolvasó használatával.

Az érintésmentes kártyaolvasó használata sok szempontból előnyös lehet a vállalkozás számára. Ismerje meg, hogy az alábbiakban:

Sorválasztás

Független, gyakran elfoglalt vállalkozások gyakran úgy találják, hogy fizetési folyamata megakadhat. A csúcsidőben hosszabb sorok alakulhatnak ki.

Az érintkezés nélküli kártyákat használó ügyfelek gyorsan elvégezhetik a tranzakciókat, mivel nem kell időt fizetniük. Ez lehetővé teszi a várakozási idők csökkentését.

Növekedett bevétel

Köztudott, hogy amikor a fogyasztók kártyával fizetnek, nagyobb valószínűséggel nagyobb összegeket költöttek és több tranzakciót hajtanak végre. Az érintésmentes kártyaolvasó telepítésével az ügyfelek kisebb értékű impulzus vásárlást tehetnek.

A kontaktus nélküli kártyaolvasót használó vállalkozások kevesebb elhagyott értékesítést kapnak. Az érintés nélküli kényelem lehetővé teszi az ügyfelek számára a pontos változás nélkül történő fizetést.

Csökkentett készpénzkezelés

A kapcsolat nélküli kártyaolvasóval rendelkező vállalkozók kevesebb időt töltenek készpénzzel. Hagyományosan a kártyás fizetéseket nagy vásárlásokra tartották fenn. Az érintkezés nélküli bevezetése óta eltelt a fogyasztók kedvelt fizetési módja.

Még a legkisebb vásárlások is megtehetők a kártyán. Ez azt jelenti, hogy az érintésmentes kártyaolvasók lehetővé teszik a vállalkozók számára, hogy kevesebb időt töltenek a nap végi műveletek végrehajtásában. A változás csökkentése a későbbiekben kisebb hiba miatt a lopás és veszteség kockázatát eredményezi.

Javított ügyfél-élmény

A 2017. júniusi hónap volt az érintkezés nélküli fizetések rekord hónapja, az Egyesült Királyságban a kártyás fizetések 34% -a érintetlen eszközön történt. A fizetési stílus várhatóan a mindennapi vásárlási élmény részeként várható. Annak biztosítása, hogy az ügyfelek a lehető legjobb vásárlási élményt nyújtsák, létfontosságú az ismétlődő szokások megszerzéséhez.

Ha mindent a lehető legegyszerűbbé teszel, a vállalkozásod látogatói nagyobb kísértést kapnak a visszatéréshez. Az érintésmentes kártyaolvasó lehetővé teszi a gondtalan kifizetéseket, azaz a gyors kiszolgáló szolgáltatást.

Lehetséges-e az Ön üzleti előnye, ha elfogadja a fizetéseket egy kapcsolat nélküli kártyaolvasón keresztül? Használja ki az érintetlen kiadások növekedését az egyik terminálunkra történő frissítéssel.