Hogyan kell telepíteni az intelligenskártya-olvasó

Intelligens olvasó van most egy igazi népszerű kártya olvasó, ez megtehető a legtöbb intelligens kártya írási/olvasási problémák, megőrzésével, rekordok, és így tovább, mert ilyen eszközöket kell van egy jó Setup:
Először is, a telepítés: telepítés olvasó készülék szintjének biztosítása, mert később csatlakozni és a vizsgálatok, így az első lépés annak érdekében, hogy az eszközök.
Másodszor, az olvasó kapcsolat: Intelligens kártyaolvasó csatlakozik a számítógépes rendszer, így a kapcsolódási felület a USB illesztő, és az olvasót kell csatlakoztatni, és telepítse a szoftvert.
Három dolgozik a vizsgálatot, olvasó: olvasó kapcsolódik a számítógépes rendszer általánosan alkalmazható, de Ön akar-hoz teszt, teszt intelligenskártya-olvasó megfelelően működik-e.
Amellett, hogy a fenti lép egyes eszközökre van szükség a működéséhez speciális illesztőprogram telepítése. Így kell a számítógépen jelenleg csatlakoztatva olvasó telepíti a megfelelő illesztőprogramot, úgy tűnt, hogy van egy kis baj. Lotus sorozat intelligenskártya-olvasó-val USB hajt, dugó, modell, így nincs szükség ön-hoz felszerel a vezető bajok.