IoT kártyaolvasók hoznak felfelhő alapú hozzáférést az oktatási piacon

NEW YORK CITY - A ScholarChip, az automatizált iskolabiztonsági és üzemeltetési szolgáltatások nyújtója két olyan új terméket hirdetett meg, amely magába foglalja a tárgyak internetét (IoT), és a Power-over Ethernet (PoE) használatával biztosítja az ajtókhoz való hozzáférést és az osztályteremben való részvételt a K-12 iskolákban.

A cég szerint a készülékek gyors, egyszerű és költséghatékonyabbá teszik az osztálytermi utólagos felszerelést és az új épületszerkezetet. Mindkét termék a ScholarChip felhőalapú fizikai hozzáférési és azonosítási rendszerét használja.

PoE Secure Door Access olvasó

Az első eszköz, a PoE Secure Door Access Reader, meglévő Ethernet kábellel valósítható meg egy iskolaépületben. Az ajtót a relé az ajtósztrájkhoz és az intelligens kártyaolvasóhoz csatlakoztatja.

A vezetékes ajtókat az internet vezérli, és bárhonnan egyetlen parancs segítségével le lehet zárni. Minden ajtóhoz való hozzáférés és engedélyek kezelhetők online is.

PoE tantermi részvételi olvasó

A második eszköz, a PoE Classroom Attendance Reader, olyan felhőalapú rendszer, amely valós idejű jelentéseket ad arról, hogy mely alkalmazottak és hallgatók vannak az épületben vagy egy adott helyiségben, elősegítve ezzel az első válaszadók gyors reagálását.

Az olvasók falra vagy asztalra szerelhetők, és 60 másodperc alatt képesek a diákok osztálytermeit feldolgozni.

Ezzel az eszközzel az iskolai körzetek kevesebb időt fordíthatnak adminisztratív és irodai feladatokra.

Mindkét eszköz fedélzeti feldolgozással rendelkezik, és hálózati veszteség esetén biztosítja a biztonságot.

"Célunk, hogy az iskolai körzetek számára a lehető legegyszerűbbé tegyük a biztonsági és műveleti funkciók automatizáláson keresztüli frissítését, hatékony internetkapcsolattal" - mondja Maged Atiya, Ph.D., a ScholarChip vezérigazgatója / CTO. "A biztonsági óvintézkedések és az automatikus részvételi rendszerek átalakítják a K12 környezetet, az IoT és a PoE pedig a jövő hullámai."