KIOSK SZOLGÁLTATÁSI TERMINÁL - FÜGGETLEN ÉS HATÉKONY VÁLASZTÉK-CSATORNÁK

Egy felmérésből kiderül, hogy a Kiosk önkiszolgáló terminálok telepített kapacitása a világon közel 15 százalékkal nő évente. Ahogyan a telepített kapacitás gyors fejlődése, a Kiosk információs tanácsadási gyűjteménye és az önkiszolgáló terminálok értékesítése ügyfélközpontú és értékesítési piacorientációs korszakban mutatkozik be, a mai tapasztalati szolgáltatásokat kiemelve.

Most, a globális kiskereskedők kombinálták a hagyományos árutermelést és a kioszk önkiszolgáló szolgáltatásait. A kioszk önkiszolgáló berendezése hatékony eszközzé vált a kiskereskedők számára, javítva az áruházi képeket és javítva a szolgáltatás minőségét. Felmérések, reklámok, általános információk, termékinformációk, elektronikus tranzakciók, jegyértékesítés, számlafizetés, önellenőrzés és egyéb szupermarketek a Kiosk fő alkalmazási iránya.

kiosk card reader

Olyan sok személyre szabott alkalmazás, hogy a Kiosk szoros kapcsolatba kerüljön az életünkkel. A Wincor Nixdorf cég egyesítette a kiskereskedelmi önkiszolgáló és sikeres kiskereskedelmi tapasztalatot a kiskereskedelmi alkalmazások számára önkiszolgáló gép Kiosk önkiszolgáló gép: nyitott platform, érintőképernyős kialakítás, multimédiás képességek, rugalmas hálózati hozzáférés, operációs rendszerek és interfészek szabványosítása , valamint kiemelkedő szolgáltatási lehetőségeit. Külön említésre méltó, hogy a moduláris kialakítás és önálló konfiguráció miatt a legkülönbözőbb rugalmas és személyre szabott alkalmazásokhoz is alkalmas: a kívülről érkező hagyományos információkeresés mellett a Kiosk számlafizetést, előre fizetett telefonkártyákat, jegyeket és jegyeket is vásárolhat elérhetővé téve a distributecouponokat, a fotónyomtatást és más szolgáltatásokat, miközben még mindig eljuttatja a reklám és a sugárzott információkat, növelve a szkennereket vagy a hanghatásokat. Nézzük meg a kiosk berendezések a globális piacon gyakorlati esetben:

Kioszk Termék Németországban

Kaufhof áruház Németországban, a Kioskproduct a fogyasztói visszajelzések fő csatornájaként alkalmazható. Az áruházi áruház tagjai önellenõrzõ pontokat tudnak ellenõrizni, és a Kioszk tagsági kártyaolvasó ajándékbejegyzõjeként cserélhetõ pontok szerint, amelyeket a boltba helyeznek; a boltok a Kioskon keresztül kínálnak áruelérési lekérdezést és a fogyasztókkal kapcsolatos információs szolgáltatásokat, ez a szolgáltatás nemcsak arra szolgál, hogy segítsen a fogyasztóknak gyorsan megtalálni az árucikkeket, hanem lehetővé teszi a fogyasztók számára a vásárlási folyamat egyértelmű megvásárlását. Az áruházak számára a kényelmes szolgáltatások és a fogyasztói élmények kétségkívül javítják az ügyfélhűséget.

A KioskProduct Hollandiában használt

Hollandiában, az Albert Heijnsupermarket áruházakban a Kiosk önkiszolgáló fizetési terminálként van konfigurálva. A vásárlás után a fogyasztók önellenőrzést vehetnek igénybe, és új fizetési módot tapasztalhatnak, amely nem készpénzes fizetést jelent. A kiskereskedők számára a szokásos tapasztalatok növelése, az ügyfélhűség növelése, valamint a fizetési és fizetési folyamatok optimalizálása, valamint a kiskereskedelmi működési költségek csökkentése szempontjából fontosabbak.

A kioszk minden életünkben, a kiskereskedelemben, a pénzügyekben, a légi közlekedésben, a postai szolgáltatásokban, a szállodákban, a kórházakban, a közlekedésirányításban, és így az életünkben, a kioszk számának egyre inkább jelenik meg, nemcsak új fogyasztót képvisel tapasztalat, hanem az önkiszolgáló terminálok használata is támogatja az új értékesítési stratégia nyereséges értékesítési modelljét. Kioszk korszak érkezett.

CREATOR (KÍNA) TECH CO., LTD

A CREATOR egyike a kínai kioszkártyaolvasó-gyártóknak, KioskIC / RF kártyaolvasókhoz / írókhoz, Kiosk kártyaadagolókhoz, számlanyilatkozókhoz a világ minden táján.

Tel: + 86-755-26710992

Fax: + 86-755-26710105

Mobil: +8613798299145 (24 óra)

E-mail: sales@china-creator.com