Latin-amerikai bankkártya kínai chip

Xinhua hírügynökség riportere Zhao Yan Chen Weihua


"Sajnálom, bankkártyáját nem lehet bevinni." "Sajnálom, telefonját nem lehet bevinni." A gyárigazgatás olyan szigorú? Igaz, mert egy olyan gyár, amely az információbiztonsági termékek, például bankkártyák és mobiltelefon-kártyák előállítására szakosodott. Számos chip bankkártyát, mobiltelefon-kártyát és forgalmi kártyát használnak a rezidensek latinamerikai országaiban, beleértve Brazíliát is. A gyár holdingcége Kínából származó magánvállalkozás.

Az utóbbi években virágzott a kínai és a latin-amerikai országok közötti pénzügyi együttműködés. A Bank of China és a Kínai Ipari és Kereskedelmi Bank sikeresen gyökerezik Brazíliában és még több latin-amerikai országban, és a kínai és latin-amerikai pénzügyi együttműködés dagályává váltak. Ezt visszhangozva, a kínai kártyatulajdonosok folyamatosan figyelik az idők tendenciáját és a piacok megragadását Latin-Amerikában.

Több mint egy millió lakos Brazíliában a kínai zászlót láthatja a vörös hajú vitorlázó brazil zászló. A brazíliai InterContinental cég, amely a Beijing Catch Data Corp. irányítása alatt áll, ebben a kisvárosban, Brazília korábbi elnöke.

Egy jól irányított műhelyben láthatók a brazil bankok, mint például a brazil és brazil bankok, valamint bankkártyák, mint például Peru és Panama, a Carrefour bevásárló kártyák, a Metropolitan Insurance tagjai Vállalatok kártya és így tovább. A kártyákat itt készítik, nyomtatják, tömörítik és telepítik Kínából importált kiváló minőségű professzionális papírra. A kártyákat ezután elküldik a vállalatnak, ahol a cég személyes adatait a vállalat Sao Paulo-i gyárában vagy az országban küldik el a fogyasztóknak.

A bankkártya-gyártás Latin-Amerikában egy piacnyitó piac, amely nem több, mint 10 latin-amerikai tulajdonú gyártó. Az InterCorca termelési vezetője, Massio Moreira elmondta, hogy a vállalat 1999-ben, globális hitelkártyák, például Visa, MasterCard és American Express engedélyével jött létre. Vannak távközlési kártyák, közlekedési kártyák és bevásárló kártyák, köztük az olimpiai játékok dedikált forgalmi kártya tavaly Rio olimpiai játékok által gyártott Interweave.

Mint intelligens kártya és információbiztonsági cég, világszerte 11 irodája van. Először is Brazília 2014-ben termékinformációs kampányt tartott Brazíliában, majd 2016-ban az Intercontinental 57% -át tartotta holdingtársasággá. Jelenleg a gyártási rendszer mellett a cég személyre szabott írólap-gyárral is rendelkezik Sao Paulo-ban, és tervezi, hogy több kínai vezető informatikai biztonsági technológiát hoz a latin-amerikai piacra.

"Nagyon erősek vagyunk a brazil piacon, több mint 200 millió ember önmagában és az egész latin-amerikai régióban, és megértjük, hogy a fizetési biztonság és a tranzakciós biztonsági termékek terén Latin-Amerikában és Ázsiában még mindig vannak hiányosságok Úgy vélem, a brazil kirendeltség segíthet javítani a fizetési és információbiztonsági piacot Latin-Amerikában, amely elsősorban Brazíliában található. "