RFID olvasó: Hogyan viselkedni Megvéd-a kártya biztonságos

Intelligens eszköz fejlesztése egyre inkább elterjedt használata RFID olvasó, RFID kártyával történő fizetés is elfogadta a többség, leginkább érintésmentes kártyák RFID technológia használatát. RFID kártya használatának gyakorisága nő, és sok a bűnözők elkezdték méregette a kártyákat a kezünkben. Szóval, hogyan lehet jobban védeni a kártyát?
Az RFID-chip, általában a társadalombiztosítási kártya, fizetési kártya és kártya. Bemutatjuk a társadalombiztosítási kártya és a fizetési kártyával fizetni egy MIFARE DESFire kártya, ők nagyon sebezhető-hoz támadás; általában a kártya használjuk, egyetemi menza egységek valójában a Mifare klasszikus kártya, a támadó módosíthatja a kártya összege, újra tölt és így tovább.
Szemben az RFID kártyák, a fogyasztók biztonságát, hogyan kerülhető el egy ilyen dolog történik? A fogyasztók mindig figyelni kell az egyensúlyt a kártya, hogy a legjobb, ha a megállapított díjat kér, a leg--bb fontos dolog van szerzés mindenféle RFID kártyák, Megjegyzés: Ellenőrizze, hogy a kártya egy olyan típusú, akkor a különböző védelmi intézkedésekkel orvosolni.