RFID olvasó: A lámpa, a bölcsesség a hatékony felhasználása

RFID olvasó technológiák felhasználásával kifejlesztett "lámpa a bölcsesség", amellett, hogy a világítás függvény, is lehet kezelni, mint elektromos cölöpök, a tesztelési környezet, a városi jellegét meghatározza mint WIFI mikro bázisállomás. Ezenkívül RFID-címkék vannak betöltve "lámpa a bölcsesség", lehet használni, mint a közlekedési lámpák, közúti jelzőtáblák, funkció fejlesztés magas.
Egyszerűen letölt a APP, ha úton történik, hogy valaki hazudik a tudattalan, lesz képes-hoz segít mellett egy kulcs-ra az eszköz gomb-hoz admin platform személyzet segítséget, nem csak lehet video hív és platform alkalmazottak, beleértve a helyét és a monitor súgóinformációt tartalmát kell küldeni közvetlenül a menedzsment platform gyorsan megmentésére. Ezen túlmenően, az alkalmazás is kínál a legközelebbi postán, ideje, hogy a díj, és fizet keresztül PayPal, kártyás és más eszközök.
Hui könnyű lengyelek, de is igényei alapján a jövőben további terhek RFID elektronikus címkék, parkolóórák, közlekedési lámpák, közúti jelzőtáblák, parkoló jeleket, és még hálózatba szervezett modulok, mint a autó információs képernyő, magas fokú funkcionális skálázhatóság.