RFID olvasó: Iparág forgalmának doboz dohányzás

A dohányipar birtokol-hoz lenni kézi vezérlésű, és a hulladék emberi és hajlamos a hiba. Ha az RFID olvasó technológia segítségével kezelheti a dohányipar még kényelmesebb lesz.
Dohány logisztikai rendszer a legfejlettebb a logisztikai 80 %-a logisztika, a csomagolás a műanyag rekeszek területén használták. Műanyag rekeszek van nyilvánvaló előnye: könnyű és könnyen hordozható, összecsukható, könnyen tárolható, a tálca működése, rakodási és magas hatékonyság; védelmi és lopásgátló, anti-cigaretta megváltozott; telepített füst, gyorsabb, hatékonyabb rendezés sebesség; újrahasznosítás és a hosszú élet, a hosszú távú alkalmazása továbbá az alacsony költségű. Logisztikai tárolóban egy költséghatékony alternatívát, karton dobozok és műanyag fólia csomagolás, de a hiánya a valós idejű nyomon követése, a konténerek a forgalomban, van egy láda elveszett, helyreállítása problémák-rajtuk, ami alacsony forgalom és a készletek. Az RFID-címkézés rekeszek, ládák, logisztikai azonosítása, automatikus adatgyűjtés alapegysége. Különböző adatgyűjtés és egységbe rendezés-ból pályázatokat, átmenő egy vezetékes és vezeték nélküli kommunikáció, okos, intelligens kézi mobil terminál, nyílt identitás csatorna gépek, automata címkéző gép olvasás és írás berendezés részére adat gyűjtemény és feltölt. Teljes Készletkezelés, tároló tartály leltár automatikus javításának, javítják a munka hatékonyságát.
Használ RFID címkék konténer, hatékony ellenőrzését, valamint a veszteség elkerülésére tartalmazó tárolóedények újrahasznosításával információ-megosztással, csökkenti a munkaügyi kapcsolatok, statisztikák, adatok elemzése, vezetés, hogy a döntéshozók számára megbízható adatok szükséges időt takaríthat meg.