Sharp folyadékkristályos kijelző IC kártyaolvasója gyorsabb, simább

Folyadékkristályos kijelző-olvasó, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy gyors IC-kártyával, április 5-én (Sharp Corp.)

A Sharp Corp. kifejlesztett egy rendkívül sima és gyors folyadékkristályos kijelző (LCD) IC kártyaolvasót, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy csak egy gyors kártyás hullámért fizessenek a tételekért, a cég bejelentette április 5-ét.

Az elektronikai óriás az új kijelzőt a pénztárgépeken és az automatákban kívánja telepíteni, és most már számos vállalatnál tárgyal a folyamat bevezetéséről.

Az "Osaifu-Keitai" mobil pénztárca funkcióval rendelkező okostelefonok, valamint a tömegközlekedésben és az üzletekben elfogadott IC-kártyák mostantól több centiméteres távolságok közötti információcserét folytatnak olvasókkal vezeték nélküli rádióhullámok használatával.

Ezek az olvasók beépített fém antennával rendelkeznek, de amikor Sharp megpróbálta az antennákat LCD-kbe építeni, eltakarta a kijelzőket.

A Sharp legyőzte a problémát szuperhúzó antennák használatával, és az LCD-ekhez csatolva létrehozta az érzékeny és gyors új megjelenítést anélkül, hogy veszélyeztetné a megjelenését.

Kérjük, bátran forduljon hozzánk, hogy több információt kaphasson az IC-kártyaolvasóról .