Változás a TEREMTŐ KIMUTATÁSA "részesedés

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy cégünk Creator szerzett 70 %-os részesedést ÁRG banki társaság, és mi lesz a egyesülés az ÁRG banki, de nincs változások lesznek, a csapat a Teremtő, a üzleti gyakorlat és a ügyfél szolgáltatás.

Megalapozott-ban 2001, az első cég, aki önállóan fejlesztett ki a beágyazott olvasó és a kártya adagoló, ALKOTÓ (KÍNA) TECH CO., Ltd., lesz az egyik vezető High-tech vállalatok, integrált R & D, előállítása és forgalmazása fizetési, készpénz fizetés és online fizetési modulban. Tanúsított ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer hitelesítési 2002-ben, TEREMTŐ lett a Shenzhen Hi-tech vállalkozás, 2003-ban. Tisztelt nemzeti Hi-tech vállalkozás 2008-ban.

Alkotó folyamatosan halad előre, valamint a támogatás és az ügyfelek érdekel, otthon és külföldön egyaránt. Kártya fizetési modul, valamint a készpénzes fizetési ipar területén alkotója kifejlesztette sorozat-ból gyönyörű, innovatív termékek, mint a CRT-630-CZ1 érintkező nélküli kártya olvasó, CRT-310N nagy teljesítményű motoros kártyaolvasó, CRT - 288C nagy teljesítményű kártya olvasó, és C100-B11 készpénz elfogadó, amely minden megfelel mind a nemzetközi, mind a kínai szabványok.

ÁRG banki a vezető eltartó-ból valuta elismerése és készpénz-feldolgozási megoldásokat a nagy potenciális és a gyors fejlődés.  Több mint 20 éve ÁRG specializálódott fejlesztése és gyártása a bankjegykiadó automata (ATM), videóinak Teller Machine(VTM), automatikus viteldíj gyűjtemény (AFC), valuta elismerése és feldolgozó berendezések modulok és rendszerek, a modern high-tech vállalkozás, amely részt vevő független kutatás és fejlesztés, értékesítés, gyártás, szolgáltatás.

Székhelyű Guangzhou, ÁRG pedig a No. 1 ATM szállító Kínában a top 5 játékos a globális piacon. SUMO barátait átfogó megoldásokat széles körben használtak, pénzügyi, távközlési, CIT, vasúti és a kiskereskedelmi szektorban. -Ig a 2015 március, SUMO barátait termékek és megoldások széles körben használják a több mint 70 országok és régiók világszerte, több mint 170.000 gépekkel felszerelt a megbízhatóság, a biztonság és a kényelem több mint 10 millió ember napi rendszerességgel.

A növekvő kereslet az önkiszolgáló berendezések, mind a hazai és külföldi a piac, a speciális beágyazott kártyaolvasó küldését a fényes jövő. Megszerzése alkotója, az ÁRG, egyrészt, ez lehet alacsonyabb költségek, valamint javítsa a jövedelmezőséget alapján találkozó a tulajdonosa igényeit a beágyazott kártya olvasó modul; másrészt ÁRG nyithat egy új profit pontot elérni a fenntartható fejlődés előmozdítása világszerte megoldás.

Az akvizíció után ÁRG tart a 70 %-os részesedéssel ALKOTÓ, és nem módosítja a csapat a Teremtő, a üzleti gyakorlat és a ügyfél szolgáltatás. ÁRG akarat kímél nem erőfeszítés, hogy segítse új ALKOTÓJA, az erős technikai és marketing támogatást, hogy globális vezető a kártya és a készpénzes fizetési ipar.

A kínai mondás: visszafizetni, mint Ön is a szívességet, kapott is egy kicsit. Sok köszönet újra részére a folyamatos támogat és segít, új alkotó folyamatosan teljesítő, siker értékek-ügyfelek, épségét, innovációs és együttműködés. Hadd kezet, és előrelépni létrehozása több dicsőséges jövő.

(KÍNA) ALKOTÓ TECH CO., Ltd.

2015-7-31