MILYEN TÁMOGATOTT AZ RFID?

Az RFID technológia az utóbbi években nagyon gyorsan fejlődik. Ez egy új technológia, amely rádiófrekvenciás jelek automatikus célfelismerését és a vonatkozó információkhoz való hozzáférést használja. Az RFID címke integrált impulzusérzékelő kicsi, így az emberek képesek szállítani. Az energiafogyasztás csökkentésére szolgáló passzív készenlét aktiválásával és az ütközés elkerülésére többszörös hozzáférésű, kódosztásos ALOHA módszerrel végül megmenti az interaktív reakciót a földrengésen, ami nagymértékben javítja a keresési és mentési hatékonyságot.

Az RFID technológia használata

Hagyományosan RFID-t használunk a személyi és az autók azonosítására. Az internet korszakban az RFID-t a logisztika és az ellátás menedzsmentje, a gyártás és összeszerelés, a poggyászkezelés, a posta / expressz csomag feldolgozás, a dokumentumkövetés / könyvtárkezelés számos területén használják.

A jövőben az RFID alkalmazások egyre inkább elterjedtek. Egyre több cég, kormány és szervezet keresni fogja a technológiát, hogy nyomon kövesse és azonosítsa az ingatlanokat, berendezéseket, termékeket és termékeket, nem csak az élelmiszerektől, a gyógyszeripartól az autóipari elektronikai termékekig, hanem a gazdaságtól vagy a gyártótól a fogyasztóig . Hasonlóképpen fontosak a nagyszabású projektek elhelyezése és karbantartása, például a közlekedés és a közintézmények. A következő megjelenik az RFID-megoldások, amelyek lehetővé teszik az ellenőrzési nyomvonalat a különböző területeken.